top of page
Impressie tekening van klimpark Zeeland: Kanoa.

KLIMPARK ZEELAND

New Arrivals

Anno 2021

Kanoa Outdoor

Team Kanoa

Soms klikt het gewoon. Je hebt het gevoel dat je elkaar begrijpt en dat je hetzelfde doel hebt. In 2021 bouwt Bouw het Avontuur een klimpark bij ons (Kanoa) naar volle tevredenheid. 

Vanaf het eerste idee naar het eerste concept hebben we veel contact gehad. Er zijn nogal wat keuzes te maken. Het bouwen van een klimpark is complex en de veiligheid van de constructie tot de keuze van het zekersysteem zijn enorm belangrijk. Bouw het avontuur heeft telkens geadviseerd en meegedacht. Ik heb het gevoel dat we samen tot de juiste oplossing zijn gekomen.

 

De bouw zelf was een groot feest. Je ziet het klimpark per dag groeien!  Vanaf het moment dat de palen werden geplaatst werd het echt zichtbaar en tastbaar. Als klapper hebben we een starttoren van 20 meter geplaatst. Spectaculair! Het bouwteam verbleef op onze locatie. Iedere dag werken aan het klimpark, gezamenlijk lunchen, plezier maken en zo nu en dan evalueren bij het kampvuur. 

Het is precies hoe wij graag zaken doen. Duidelijkheid en vakkundigheid, maar met een juiste dosis plezier en ontspanning. Wij hopen nog jaren met ze samen te werken. Ik kan op ze bouwen!

Karim

Het dak van de toren wordt naar boven gehezen in het klimpark van Kano.

Take a look!

In 2021 bouwde we in samenwerking met Kanoa Outdoor een groot klimpark. Het klimpark bestaat uit een ruim 20 meter hoge toren, Tipi toren, 29 palen 4 routes, 10 ziplines en een vrije val!

bottom of page