top of page
Impressie tekening van Klimpark Twiske.

KLIMPARK TWISKE

New Arrivals

Anno 2020

Klimpark Twiske

Team Klimpark Twiske

Klimpark Twiske is een cadeau voor het recreatiegebied en voor een ieder, die inmiddels een bezoek heeft gebracht aan het grootste Klimpark van Noord Holland. Het Park is gebouwd door Bouw het Avontuur in de persoon van Walter Bisselink en zijn team.

Vanaf 15 maart 2020 tot 1 augustus heeft de bouw plaatsgevonden met af en toe een verplichte pauze in verband met Corona en alle nieuwe regels inzake omgevingsvergunningen. Het heeft 4,5 maand geduurd en daar was de opening, die een grote drukte met zich meebracht.

 

Met veel enthousiaste medewerkers en een goed kernteam zijn we vooral aan het werk gegaan om uitbreiding te realiseren en het Park een betere doorstroming te geven. Inmiddels een klimpark met 88 hindernissen op 3 hoogteniveaus van 4, 8 en 12 meter en een kinderparcours op 1 meter hoogte voor de allerkleinsten. Twee Ziplines van 125 meter zijn een geweldige belevenis voor een ieder.

 

De entree alsook het plein bij de starttoren hebben inmiddels veel sfeer gekregen door allerlei functionele aankleding als hangmatten, picknicksets en een loungehoek.

 

Voorafgaand aan de bouw hebben we als team gestreden om de vergunningen en andere documentatie gezamenlijk klaar te hebben voor de bouw. Tijdens de bouw is commitment en veiligheid en werken als team heel noodzakelijk. Goede afspraken en de geplande bouwperiode zo goed als kan nastreven.

 

We hebben veel gehad aan de ervaring van onze partner Bouw het Avontuur om naast de bouw ook de opleiding en trainingen als ook de probleempjes bij een opstart zo snel mogelijk te tackelen. Al 3 jaar onderweg met veel goede instructeurs en een geweldige samenwerking met  Bouw het Avontuur mochten we tot nu al meer dan 60.000 bezoekers ontvangen.

 

Uitbreiding van ons Park is vanaf nu ook zeker weer nodig in de vorm van meer activiteiten op de grond. Deze gedachte heeft ervoor gezorgd dat er jeu de boule banen worden aangelegd en een minigolfbaan van 18 holes.

 

Rob Broekema

Directeur Klimpark Twiske

20200504_102125.jpg

Begin 2020 hebben we onder de rook van Amsterdam een klimpark gebouwd in recreatiegebied het Twiske. Het park heeft onder andere 2 torens, 2 big-zips, een vrije val en meer dan 80 hindernissen. 

Take a look!

bottom of page