top of page
Nettenparcours bij fundustry.

EXPERTISE

expertise
Bouw klimpark Streekbos.

Realisatie nieuwbouw projecten 

Onze passie ligt vooral bij het realiseren van uw dromen. Van begeleiding bij het verkrijgen van de juiste bouwvergunningen tot het opleiden van de toekomstige instructeurs. Wij begeleiden met alle plezier uw project, gaan een samenwerking aan of nemen het volledig op onze schouders!

Uitvoering onderhoud Bouw het Avontuur.

Onderhoud

Voor verschillende klimparken, klimbossen en buitensportbedrijven vervangen we versleten hindernissen, platforms, lifelines en zelfs palen. Het staat u daarin vrij de onderdelen bij ons te bestellen maar uiteraard kunnen we ze ook voor u monteren.

Verkoop van klimuitrusting vanuit de werkplaats in Den Helder.

Verkoop van klimuitrusting 

Wij zijn leverancier van verschillende merken binnen de klimsport. Veelal werken wij met materialen van het merk Edelrid. 

Neem vrijblijvend contact op voor aantrekkelijke staffelkortingen. 

Perioieke Contrle uitgevoerd door Bouw het Avontuur.

Periodieke controle

Voor veel klanten voeren we 3-maandelijkse inspecties uit. Wat onze werkwijze daarin kenmerkt is het veelal direct kunnen oplossen van de opgemerkte gebreken waardoor uw park de zelfde dag nog veilig in gebruik kan worden genomen!

Edelrid Service Center aangeboden door Bouw he Avotuur.

Edelrid Service Center

Ons team is als enige in Nederland bevoegd onderhoud en service aan het Edelrid Smart belay (X) uit te voeren. Voor veel klanten keuren, reinigen en repareren we jaarlijks honderden klimsets.

Opleidingen en trainingen voor instructeurs verzorgd door Bouw het Avontuur/Beleef het Avontuur.

Opleidingen en trainingen

Onder andere verzorgen we volledige instructeurs opleidingen, rescue trainingen en instructeurs dagen om jaarlijks de kennis van uw team op te frissen.

bottom of page